Pages

Wednesday, July 12, 2017

Sakinah is Back Home ! Oh Yeah !!

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalammualaikum wbt...

Alhamdulillah...
Im back !! Setelah sekian lama meng"HILANGKAN DIRI", padahal bukan menghilangkan diri tapi lebih kepada lupa Pasword nak log in blog ni ha tu la padahnya...Padan Muka aku...🤣

okay..okay..
Back to Realiti, So sekarang aku grad dah, dah dua tahun berlalu. Aku graduate 2015 dengan segenggam Ijazah di tangan. Alhamdulillah. Ada dua Sijil berjaya aku Capai dan Genggam bak kata orang dulu2, Belajar sehingga ke Menara Gading...ha gitu..

So sekarang Semangat nak Further Studies always berkobar2 tapi apakan daya dah kerja ni wallaweh susah sungguh nak hadap buku....

Biasala kan...

Ha Haritu i stop at perjalanan xian kan.. okay next edition sambung trip to xian tu...

Okbai..Arious.. Aslkum.