Pages

Monday, June 8, 2015

Im Grownup kot?..

Assalammualaikum wbt.. Alhamdulillah..Peace upon u..MashaAllah...dah tahun 2015 ita yer..sekejap je masa berlalu kan...aku pon dah lama tak jenguk diariku...berhabuk dah..hehe.. Sekarang terlalu sibuk dengan hal duniawi dan ukhrawi...sampai rasanya tak de masa dah nak kongsi2 cerita kat laman diari ni..Allahu...Maybe sebab dah grownup kot...yela, aku dah 27 thun hidup sebagai hamba Allah di muka bumi ni kot...Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas di buminya.. Actually tak de pape pon nak kongsi, sebab dah lama tinggal..idea pon kena asah balik sebab dah tumpul..hehe..bila dah keje ni macam2 kena fikir..xde dah masa nak fikir untuk diri sendiri..mostly fikir untuk family and society...and mestila tak lupa pada pencipta aku Allah Taala... Just fikir untuk diri bila dah penat bekerja mestilah nak bagi reward kat diri sendiri kan...aku kalau keje teruk aku bagi diri aku rest seminggu...seminggu lebih ka..biasanya aku jarang amik cuti sebab tak de benda pon yang penting kecuali kalau ada urusan mustahak baru cuti..kalau cuti tu aku biasanya amik peluang pi travel macam dua bulan lepas..aku pi china...(Xian), best la jugak boleh tengok budaya chinese muslim kat sana...bagi experience baru kat aku..kalau nk citer tu mmg panjang berjela la..xpa len kali aku citer... hihi...yang tu je kot buat masa ni..^_^ aslkum.

No comments:

Post a Comment