...^_^....

" SELAMAT HARI GURU BUAT PARA PENDIDIK DAN SELAMAT HARI BAPA BUAT ABAHKU DAN SEMUA BAPA DI DUNIA.."

Dan juga marilah kita semua panjatkan kesyukuran kepada Allah s.w.t bagi para sukarelawan Malaysia yg mengikuti pgram kemanusiaan ke GAZA yg sudah selamat sampai ke Keluarga masing2...dan juga yg bakal tiba nanti..tidak juga pada semua umat islam yg ditindas di seluruh dunia..moga rejim zionis Israel dilaknat oleh ALLAH s.w.t....AMINN..

Teruskan perjuangan kita mempertahankan hak islam dan agama kita supaya kita tidak dipandang hina dan lemah di mata dunia yg zalim. Moga setiap apa yg kita pertahankan akan menjadi kekuatan wat semua umat islam yg bergelar Islam sejati..yang tidak takut dan gentar dengan ancaman kekejaman yahudi..kerana kita tahu balasannya adalah baik di akhirat kelak...ALLAHUAKBAR!!..ALLAHUAKBAR!!..

AMIN YA RABBAL ALAMIN...

1 comment:

 1. Salam..

  Setelah sekian lama saya membelajari bagaimana untuk menjadi seorang blogger.. Kini telah sampai masanya untuk membina rangkaian bersama blogger hebat yang lain. Serta sama-sama mempelajari lebih banyak lagi bagaimana untuk menjadi blogger yang hebat untuk menafaat bersama..

  Semoga kita dapat kunjung mengunjung antara satu sama lain untuk mengeratkan silahtulrahim antara kita dan blogger² yang lain..

  Sesungguhnya hunjung jari yang menekan papan kekunci adalah lebih hebat dari apa juga senjata yang ada di muka bumi ini.

  Salam ukhwah…
  http://tasbih-alam.blogspot.com

  ReplyDelete